Resultaten voor drijvende steiger

 
drijvende steiger
 
Drijvende steiger op maat voor elk budget Vlotterik. Facebook. Phone.
100% Eigen productie. Home Drijvende steiger. De basis van een Vlotterik is een vrij te vormen drijver met een robuuste coating, een hardhouten constructie die de drijvers bijeenhoudt en een dek met afwerking naar wens. Wij verwerken alle materialen zelf.
Allflex Watersport Kunststofsteigers.
Materiaal is een van de belangrijkste keuzes. Door voor kunststof te kiezen maakt u uw steiger niet alleen duurzaam, maar ook nog eens oerdegelijk. Door ons specialisme in kunststof bent u verzekerd van een top kwaliteit drijvende steiger waarvan u jarenlang plezier heeft.
Drijvende steigers/ Kunststof drijflichamen Lever Kunststoftechniek.
Drijvende steiger bouwen.; Veel van onze klanten willen graag hun eigen steiger samenstellen, de een zal het van vurenhout maken en de ander zal een hardhouten dek constructie op een gegalvaniseerd frame monteren. Ook GVK roosters of gemodificeerd hout zoals Accoya worden regelmatig toegepast.
Aquamore Zelfbouwsteigers.
Aquamore heeft in haar assortiment een scala aan producten om uw steiger helemaal af te maken. Bijvoorbeeld stootranden, bolders, vaste kikkers, wegklapbare kikkers, hoekbescherming, verlichting, vlaggenmasten, mooring whips afmeer hengels, power terminals, etc. Een drijvende steiger is ook een perfecte golfbreker.
Aquamore Aquamore drijvende steigers.
Alle drijvers zijn speciaal ontwikkelt voor drijvende steigers en garanderen zo een maximale stabiliteit voor uw drijvende steiger. Enkele type drijvers zijn zo uitgevoerd dat deze eenvoudig te openen zijn voor extra ballast om de steiger wat lager in het water te leggen.
Vind drijvende steiger op Marktplaats.nl.
De steigers zijn in een koop te koop voor een aantrekkelijke prijs en ook als losse delen te koop, de vraagprijs is 75 euro per m2 het hoofdsteiger is 82 meter lang 19, meter breed en steekt 52centimeter boven water het tweede steiger is 26 meter lang. Drijvend terras, drijvende steiger, ponton, werkvlot.
Drijvende steiger Bouw hem zelf op een goedkope manier met vaten.
Als we het tot nu toe over een drijvende steiger hadden dan bedoelden we het type steiger om bij een boot te komen, een aanlegsteiger. Er is echter nog een ander type drijvende steiger waar we het nog niet over gehad hebben.
Drijvende steigers, zeil, kayak en roeivlotten EasyFloat.
Uitstekend geschikt voor boten tot ca. Na een eerste kano/kajaksteiger voor Camping Houtum in Kasterlee, hebben we gisteren een tweede kano/kajak steiger mogen leveren aan De Ark van Noë in Lichtaart, België." Tweede EasyFloat kano/kajak steiger in de Nete, België.

Contacteer ons