Op zoek naar drijvende steiger?

 
drijvende steiger
 
Drijvende steigers Infra Trading B.V.
De scharnierende vingerpier is vooral geschikt als toepassing op plekken waar het waterniveau weinig varieert of waar er geen ruimte is voor hoofdsteigers aan de kade. Bent u op zoek naar een extra zware drijvende steiger, vaste stalen steiger, een drijvend terras.,
Aquamore Zelfbouwsteigers.
Aquamore heeft in haar assortiment een scala aan producten om uw steiger helemaal af te maken. Bijvoorbeeld stootranden, bolders, vaste kikkers, wegklapbare kikkers, hoekbescherming, verlichting, vlaggenmasten, mooring whips afmeer hengels, power terminals, etc. Een drijvende steiger is ook een perfecte golfbreker.
Allflex Watersport Kunststofsteigers.
Materiaal is een van de belangrijkste keuzes. Door voor kunststof te kiezen maakt u uw steiger niet alleen duurzaam, maar ook nog eens oerdegelijk. Door ons specialisme in kunststof bent u verzekerd van een top kwaliteit drijvende steiger waarvan u jarenlang plezier heeft.
Drijvende steiger op maat voor elk budget Vlotterik. Facebook. Phone.
100% Eigen productie. Home Drijvende steiger. De basis van een Vlotterik is een vrij te vormen drijver met een robuuste coating, een hardhouten constructie die de drijvers bijeenhoudt en een dek met afwerking naar wens. Wij verwerken alle materialen zelf.
Drijvende steigers/ Kunststof drijflichamen Lever Kunststoftechniek.
Drijvende steiger bouwen.; Veel van onze klanten willen graag hun eigen steiger samenstellen, de een zal het van vurenhout maken en de ander zal een hardhouten dek constructie op een gegalvaniseerd frame monteren. Ook GVK roosters of gemodificeerd hout zoals Accoya worden regelmatig toegepast.
Drijvende steigers Drijfsteigers Havenhout Zaanstad Havenhout.nl.
Deze GVK roosters hebben een fijne maas en zijn voorzien van een antislip-grid. Onder het loopdek bevindt zich centraal in de drijvende steiger de ruimte voor de doorvoer van leidingen t.b.v. elektriciteitsmodules en watertappunten. Mocht u op zoek zijn naar een aanlegvoorziening voor bootjes tot 6 meter, kunt u in plaats van een aanlegsteiger ook voor een vlotsteiger kiezen.
Drijvende aanlegsteiger Wikipedia.
Na de oorlog werden er gestandaardiseerde types van dergelijke steigers ontworpen, die vervolgens in de grote reeksen gebouwd werden, dat in tegenstelling tot de vooroorlogse steigers, die een individueel karakter vertoonden. De bovenbouw van de betonnen drijvende aanlegsteigers werd van hout verwaardigd.
Vind drijvende steiger op Marktplaats.nl.
Drijvende steiger, drijvend terras, vlot, vlonderboot, ponton, jollenvlot, zwemvlot, werkvlot, drijvende tuin opmerking: helaas hebben wij het momenteel zeer druk. Dit betekent dat de levertijden flink kunnen oplopen! Prijs basismodel m19 inclusief btw: prijzen vanaf 150, per m voor een vlotsteiger. drijvende steiger, vlot, werkvlot.
Drijvende steigers Infra Trading B.V.
Over Infra Trading. Drijvende steigers worden steeds populairder in zowel recreatie als industriehavens. De lange duurzaamheid, flexibele bouw en lage kosten hebben daar zeker een bijdrage in. Drijvende steigers zijn slim geconstrueerd. De steiger drijft, maar ligt toch stabiel in het water.

Contacteer ons