Zoeken naar werkhoogte steiger

 
werkhoogte steiger
 
Ladder of stelling kiezen? Tips om veilig op hoogte te werken.
Waarschijnlijk heeft dit te maken met de eisen die we in Belgiƫ stellen aan ladders en trappen. In deze blog lees je tips over het kiezen van een ladder of steiger, het gebruik ervan en valbeveiliging. Veilig op hoogte komen.
Galico steiger Hobby Highwork L724 aluminium werkhoogte 449, m Planit.
Galico steiger Hobby Highwork L724 aluminium werkhoogte 449, m. De stevige stelling Hobby Highwork L724 van Galico kan tot 150 kg ondersteunen. Dankzij twee laterale wielen, is de stelling makkelijk te verplaatsen zonder risico van ongewenste beweging. De steiger kan op 9 verschillende hoogtes bevestigd worden.
Altrex vouw en rolsteiger Module C aluminium werkhoogte 580, m Brico.
Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, licht in gewicht, compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren. ideaal voor zowel binnen als buitengebruik. Afhankelijk van de gewenste steiger en werkhoogte is er de keuze uit vier modules.
A-line kamersteiger werkhoogte 300, m Ladder-Steiger.
Basic-Line kamersteiger werkhoogte 300, m. kamersteiger ASC Easy-X. Eco-Line rolsteiger module A werkhoogte 300, m. Stap voor stap de juiste steiger selecteren.: Beantwoord de 4 vragen hierboven en bekijk de steigers die het beste bij u past! Kies uw werkhoogte.
Hoe hoog mag een rolsteiger zijn?
Hoe hoog mag een rolsteiger zijn? Een veel voorkomende vraag is die over hoe hoog een rolsteiger maximaal mag zijn: Wat is de maximale werkhoogte waarop je met een rolsteiger mag werken en vanaf welke werkhoogte ben je verplicht de steiger te verankeren?
Het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte bij een steiger SteigerCentrum.nl.
100 dagen retourgarantie. Home / Nieuwe artikelen / Het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte bij een steiger. Het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte bij een steiger. Geplaatst op 23 April 2018. Het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte bij een steiger.:
Altrex vouw en rolsteiger Module D aluminium werkhoogte 780, m Planit.
Altrex vouw en rolsteiger Module D aluminium werkhoogte 780, m. De Altrex vouw en rolsteiger 3400 bestaat uit vier modules. Module D is enkel te gebruiken in combinatie met module A, B en C, om tot een werkhoogte van 78, meter uit te groeien. De vouw en rolsteiger 3400 is geschikt voor zowel de intensieve klusser als de professionele gebruiker. Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, licht in gewicht, compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren.

Contacteer ons