Zoeken naar de steiger

 
de steiger
 
Programma CC De Steiger Boom.
De Steiger op de opening van het toeristisch seizoen. Kom samen met vrienden en familie de streek herontdekken tijdens een gezellige streekmarkt in De Schorre. di 24 apr 2018 20.15u. Cargo is het ruwe verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond.
Opname en behandelafdeling De Steiger Guislain.
De Steiger is een plek waar mensen met een verstandelijke handicap tijdelijk worden opgenomen omdat ze zijn vastgeraakt in zichzelf en hun omgeving. Het team wil de geestelijke gezondheid van de cliënt optimaliseren door hem of haar te voorzien van de gepaste begeleiding, agogisch advies en coaching.
Vzw de Steiger: Acties 2014 Music for vzw De Steiger.
fax 09/ 348 68 87. home Acties 2014 Music for vzw De Steiger. Deba Meubelen Belsele Gavertje4 Belsele. Kerstmarkt Huis Werner Tibbaut Award BNP-Paribas-Fortis 2014. vzw De Steiger is een initiatief van Lions Club Waasland en is erkend door de Vlaamse Overheid, agentschap Jongerenwelzijn.
Dagziekenhuis De Steiger Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge.
Home zorgaanbod Volwassenen Kliniek voor herstelgerichte behandeling en rehabilitatie Dagziekenhuis De Steiger. Dagziekenhuis De Steiger. Het dagziekenhuis richt zich naar cliënten die omwille van hun psychiatrische en psychische kwetsbaarheid behandeling, begeleiding en ondersteuning nodig hebben. 25 plaatsen daghospitalisatie met volgend therapieaanbod.:
De Steiger MMZ Kiosk.
De krachten en mogelijkheden van een kind/jongere zijn daarbij belangrijk om tot de gewenste verandering te komen. Het groepsgebeuren geeft ons de kans om een kind of jongere echt te leren kennen, zodat er een brugfunctie tussen het thuismilieu en De Steiger ontstaat.
MMZ Kiosk Dagcentrum De Steiger De sociale kaart.
De Steiger is gelegen in het noorden van Antwerpen. De aanwezigheid van talrijke scholen in de omgeving en de goede bereikbaarheid maakt dat de gezinnen niet enkel afkomstig zijn van Merksem, Deurne en Antwerpen-Luchtbal, maar ook van gemeenten ten noorden van Antwerpen.
De Steiger, Zeebrugge Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle dingen om te doen in Zeebrugge. Activiteiten in de omgeving van De Steiger. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen.
CC De Steiger Boom.
vr 27 apr 2018 20.15u. The Jeroen Leenders Experience. Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwbrief. Ticketprijzen en kortingen. Over CC De Steiger. goed om weten. CC De Steiger T 03 880 18 12 999910010111511610110510310111464981111111094698101 privacybeleid.
Home CC De Steiger Menen.
CC De Steiger zoekt vrijwilligers! Heb jij een hart voor cultuur, ben je sociaal en ontvang je graag mensen? Dan ben je de geknipte persoon om vrijwilliger te worden in CC De Steiger! Cultuurcentrum De Steiger Menen. Over CC De Steiger Menen.
Huize de Steiger Pegode.
Heb je een vraag? Huize de Steiger. Huize de Steiger is prachtig gelegen te Branst-Bornem, in een rustige omgeving, grenzend aan een woonwijk, op wandelafstand van het centrum. Het gebouw wordt omgeven door heel wat groen en heeft zijn eigen dierenboerderij met schapen, geiten, eenden, ganzen.

Contacteer ons