Meer resultaten voor de steiger

 
de steiger
 
Bistro De Steiger.
Sabine Lammens en Geert Staelens heten u van harte welkom in hun nieuwe Bistro De Steiger in Zeebrugge. Sabine heeft reeds jaren ervaring in de horecasector en Geert was jaren werkzaam in de vleessector en voor hem heeft vlees geen enkel geheim meer!
Hartelijk welkom op de homepage van vzw De Steiger.
Aanmelden voor Mobilé. vzw de steiger. VZW De Steiger is een Organisatie voor Bijzondere Jeugdzorg, erkend en gesubsidieerd door het Agentschap Jongerenwelzijn van de Vlaamse Overheid. We bieden begeleiding al dan niet gekoppeld aan residentiële opvang aan maximaal 72 kinderen / jongeren en hun gezinnen.
Dagziekenhuis De Steiger Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge.
Home zorgaanbod Volwassenen Kliniek voor herstelgerichte behandeling en rehabilitatie Dagziekenhuis De Steiger. Dagziekenhuis De Steiger. Het dagziekenhuis richt zich naar cliënten die omwille van hun psychiatrische en psychische kwetsbaarheid behandeling, begeleiding en ondersteuning nodig hebben. 25 plaatsen daghospitalisatie met volgend therapieaanbod.:
De Steiger.
De krachten en mogelijkheden van een kind/jongere zijn daarbij belangrijk om tot de gewenste verandering te komen. Het groepsgebeuren geeft ons de kans om een kind of jongere echt te leren kennen, zodat er een brugfunctie tussen het thuismilieu en De Steiger ontstaat.
Huize de Steiger Pegode.
Heb je een vraag? Huize de Steiger. Huize de Steiger is prachtig gelegen te Branst-Bornem, in een rustige omgeving, grenzend aan een woonwijk, op wandelafstand van het centrum. Het gebouw wordt omgeven door heel wat groen en heeft zijn eigen dierenboerderij met schapen, geiten, eenden, ganzen.
Opname en behandelafdeling De Steiger Guislain.
De Steiger is een plek waar mensen met een verstandelijke handicap tijdelijk worden opgenomen omdat ze zijn vastgeraakt in zichzelf en hun omgeving. Het team wil de geestelijke gezondheid van de cliënt optimaliseren door hem of haar te voorzien van de gepaste begeleiding, agogisch advies en coaching.
CC De Steiger Boom.
wo 04 jul 2018 20.30u. Nieuw seizoen bij De Steiger! do 17 mei 2018. Het einde van de maand mei nadert al weer en dat betekent ook dat we binnenkort de aftrap geven voor de ticketverkoop van ons nieuw seizoen!
Home CC De Steiger Menen.
CC De Steiger zoekt vrijwilligers! Heb jij een hart voor cultuur, ben je sociaal en ontvang je graag mensen? Dan ben je de geknipte persoon om vrijwilliger te worden in CC De Steiger! Cultuurcentrum De Steiger Menen. Over CC De Steiger Menen.
De Steiger, Zeebrugge Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van De Steiger. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Steiger, Zeebrugge.

Contacteer ons