Meer resultaten voor opvouwbare steiger

 
opvouwbare steiger
 
bol.com multifunctionele ladder steiger stelling, opvouwbaar 401668.
Met enkele eenvoudige stappen kan hij omgebouwd worden in een ladder, stapladder of steiger. Dankzij de robuuste materialen is hij bestand tegen ladingen van max. Met de wielen kan de steiger gemakkelijk naar de gewenste positie gereden worden. 3-in-1-ladder: ladder, trapladder en steiger.
Ladders Steigers kopen? Vergelijk en kies. MakroShop.be.
Voor binnengebruik kun je een demonteerbare of opvouwbare kamersteiger aanschaffen. Zorg dat je vooraf goed weet hoe hoog de steiger moet zijn en hoe groot je het werkplatform graag hebt, want Makroshop.be biedt een ruime keuze oplossingen. Informeer je goed: lees aandachtig de verschillende eigenschappen per ladder of steiger op deze pagina en werk zorgeloos op grote hoogtes!
Veilig werken op een steiger GAMMA.be.
De hoogte van deze steigers varieert van enkele meters tot meer dan 20 m. Voor binnengebruik kan je een demonteerbare of opvouwbare kamersteiger kopen. Zorg dat je weet hoe hoog de steiger moet zijn en hoe groot je het werkplatform graag hebt, want de keuze is vrij uitgebreid.
Multifunctionele ladder steiger stelling, opvouwbaar Te koop 2dehands.be.
Nieuwe gekeurde steiger volledig compleet met alle onderdelen Dit pakket is volledig in orde voor de veiligheid wetgeving Dit pakket kan u bvb. vandaag 1154: Assenede. Promo aluminium steiger met alu/multiplex vloer 154m nieuw. Deze steiger is volledig compleet met alle onderdelen zoals kantplanken muurankers ladderopgangen U kan deze steiger bvb 24m breed zetten en w.
Opvouwbare steiger 4400 Power.
Opvouwbare steiger 4400 Power. Artikelnummer: Selecteer werkhoogte m E-mail artikel. Opvouwbare steiger 4400 Power. Stuur een kopie naar uw eigen e-mailadres. De e-mail is verzonden. Steiger met in hoogte verstelbare werkplek. Zeer eenvoudig te installeren en weer op te vouwen.
Inklapbare steiger Insider Manutan.
Eenvoudig te monteren zonder schroeven of gereedschap. Steiger met veiligheidsmontagesysteem X'UP' uit een stuk. Snelle Ergoblok-vergrendeling van de stabilisatoren. Eenvoudig te verplaatsen dankzij 4 wielen met precisieregeling en loopvlak. Magazijn en werkplaats. Platform, steiger en hoogwerker. Opvouwbare steiger Insider. Opvouwbare steiger Insider.
Opvouwbare steiger Altrex BESLIST.nl Het grootste online winkelcentrum.
Altrex 4400-Power Vouwsteiger basismaat 075x185, meter De Altrex 4400-Power Vouwsteiger met basismaat 075x185, meter is een opvouwbare, compacte kamersteiger. De werkhoogte is maximaal 3 meter en de stahoogte maximaal 1 meter. De steiger is geschikt voor buiten en ideaal voor binnen.

Contacteer ons