Meer resultaten voor afmetingen steiger

 
afmetingen steiger
 
Te huur: Allround steigers huren Eurorent Machineverhuur.
Grote verscheidenheid aan steigeronderdelen in diverse afmetingen zijn uit voorraad leverbaar. Onderstaande artikels zijn de basisonderdelen van een Allround steiger. Ze vormen slechts een kleine greep uit ons volledige assortiment onderdelen en toebehoren. Wij verhuren het volledige Allround programma van Layher.
Stellingmateriaal Layher steigers Algemene Steiger Verhuur.
Algemene Steiger Verhuur. Bij Algemene Steiger Verhuur BVBA zijn wij van mening dat enkel het beste goed genoeg is voor onze klanten. Dit is evenveel als zeggen dat uw veiligheid centraal staat, gelinkt aan een uitmuntende service. Om deze veiligheid te garanderen maken wij enkel gebruik van gekeurd materiaal dat net volledig vervangen is.
Stelling huren aluminium voor diverse werkzaamheden bij Boels.
Bij het opbouwen van de rolsteiger boven deze werkvloerhoogtes dient men de steiger te beschouwen als een vaste steiger en is het verankeren van de steiger verplicht. Voldoet aan EN1004 klasse 3 en EN1298. Op werkdagen vóór 15.00u gereserveerd is dezelfde dag nog aan de slag.
Rolsteigers breed afmeting 135 x 250cm Prijs 11000, K-Rental.
TYPE per set. Prijs per week. exclusief 21% btw. TYPE Loopbrug 6 meter. Prijs per week. exclusief 21% btw. info@krental.com Inschrijfnr KVK 30164787 Algemene voorwaarden Sitemap Steiger huren Eindhoven Steiger huren Den Haag Copyright K-Rental. Steiger huren Den Bosch Steiger huren Rotterdam.
Layher Op de hoogte van steigers!
Welkom op de Layher website voor Nederland, België en Luxemburg. Het Layher concern is wereldwijd de toonaangevende leverancier en producent van innovatieve en slimme steigersystemen. Op onze site vindt u een uitgebreid overzicht van het productassortiment, brochures, catalogi, montagehandleidingen, etc.
Richtlijn Steigers 4.3 Leuningen, kantplanken en dakrandbeveiliging.
Een steiger fungeert vaak ook als dakrandbeveiliging. Maar dat stelt eisen aan de positie van de bovenste werkvloer en de breedte ervan. In de meeste gevallen is het nodig dat de leuning ter plaatse van de dakrandbeveiliging moet worden versterkt volgens informatie van leverancier steigermateriaal NEN-EN 13374.

Contacteer ons