Meer resultaten voor steiger plaatsen

 
steiger plaatsen
 
Vergunning tijdelijke werfzone Stad Gent.
Wenst u tijdelijk een bouwwerf in te richten op het openbaar domein? Dan heeft u hiervoor een vergunning nodig. Wie verbouwingen uitvoert, moet soms een deel van het openbaar domein innemen om bijvoorbeeld een container, steiger, werfwagen of mobiele kraan te kunnen plaatsen.
Dreco Steigerbouw.
Wij komen graag langs om een correcte offerte op maat te maken. Na uw goedkeuring komen wij langs op de afgesproken datum en plaats om het plaatsen van de steiger. Wij monteren de steiger en komen deze terug demonteren vanaf dag u de steiger hebt afgemeld.
steiger prijs per m2.
Opbouw steigers 7 euro per vierkante meter incl maximaal 1 maand huur. Daarna kan er een prijs opgemaakt worden per week of per maand naargelang de totale huurperiode. standaard wordt de steiger geleverd met 1 loop/werkvloer en voorzien van de nodige ankers of stabilisatoren.
Reclamedragend zeildoek plaatsen op een bouwsteiger Ondernemen in Antwerpen.
Een goed samengesteld aanvraagdossier zorgt voor een vlotte afhandeling van uw aanvraag. Vanaf wanneer mag u uw steigerdoek plaatsen? Vanaf het moment dat u in het bezit bent van de toelating. De belasting bedraagt 50 euro per m, met een minimumaanslag van 75 euro.
Veilig werken op een steiger Veiligheid Livios.
Maar als je twee ladders hebt, hoef je dus niet speciaal een steiger te gaan huren. Nog een praktisch systeem is de 4-delige vouwladder. Die kan je op verschillende manieren. Onder andere als platform door de 2 middelste delen horizontaal te plaatsen.
Terrassteiger bouwen water Zelf aanlegsteiger van hout plaa.
Wij leveren deze palen in de maten 8 x 8, 10 x 10 en zelfs 12 x 12 en 15 x 15 cm dikte. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van de vorm van de steiger en de ondergrond klei, veen of zand. In de stap grondpalen plaatsen gaan we dieper in op deze drie grondsoorten.
Steigers: verkoop, verhuur plaatsen Gent, Destelbergen.
Bonne Steiger is de partner van vele merken zoals: Custers, Geda, Solide en anderen. Samengevat, wij huren, verkopen en monteren steigers in alle soorten en maten samen met deskundig advies, want onze klanten zijn tevreden klanten. Neem alvast contact op indien u geïnteresseerd bent in één van onze vele gevelsteigers of andere steigers.
Steigerbouw Stelbo verhuur en plaatsen van steigers en stellingen.
Hangende steigers, overkragend en/of met aanpassingen voor bvb balkon of rond standvenster of toren, wij voorzien de nodige stellingen/steigers zodat u gerust en veilig uw werkzaamheden kan uitvoeren. Contacteer ons nu voor meer info over steigers. Werken in alle veiligheid.
Bouwpunt Do's' don'ts' met steigers en ladders.
Bijstellen doe je met de opspindelbare wielen, die naar boven en naar beneden bijstelbaar zijn. Ben je klaar met opbouwen, controleer dan nogmaals of de steiger werkelijk waterpas staat. Door zijn gewicht kan hij wegzakken in een zachte ondergrond. Om te voorkomen dat je ladder wegzakt of verschuift, moet de ondergrond vlak en stevig zijn. Losse planken, kratten of zand? Gebruik stoeptegels of een speciale laddermat. De juiste hoek? Doe de test! Gebruik je een vouwladder als rechte ladder? In een hoek van 75 graden staat ze veilig. Dit test je eenvoudig door de punt van je schoenen tegen de voetjes van de ladder te plaatsen en dan je armen naar voor te strekken.

Contacteer ons