Zoeken naar steiger voor trapgat

 
steiger voor trapgat
 
Custers Trapsteiger.
De Custers Trapsteiger zorgt voor een stevige basis waarop zelfs 2 meter extra werkhoogte probleemloos opgebouwd kan worden. Terwijl de steiger op de trap staat, kan er eenvoudig naar boven en beneden gelopen worden via het grote luik. Stabiliteit wordt verkregen door een speciale muursteun waarmee de steiger in het trapgat vastgezet wordt.
Klussen op moeilijk bereikbare plaatsen Gereedschap en materiaal Livios.
Zo kan je een verfroller bevestigen op een telescopische steel om dat hoge plafond toch vlot te kunnen schilderen of om zonder rugpijn de keldervloer een andere kleur te geven. Ook voor tuinkarweien zijn er interessante oplossingen om veilig op grote hoogte te kunnen werken of om zonder gevaar voor lijf en leden een vijverplant die zich net middenin de vijver bevindt te kunnen bijknippen. Het principe werkt als volgt: je hebt een snoeischaar waarbij een touw is bevestigd aan een van de handvaten. Behalve door de handvaten samen te knijpen, kan je de schaar ook bedienen door aan het touw te trekken. Als je de bijhorende telescoopsteel monteert op de snoeischaar kan je met behulp van het touw de snoeischaar gebruiken die meer dan 2 meter boven je hoofd hangt. Niet alle klussen kan je zomaar van op afstand uitvoeren. Vaak zal het toch makkelijker zijn een ladder of een steiger te gebruiken.
Werken op een trap Trapgat steiger 185/190 compleet TRAPPEN STEIGER Altus Verkoop Ladders, Rolsteigers en Hangbruggen.
PBM / VEILIG. u bevindt zich hier: KAMERSTEIGERS TRAPPEN STEIGER Werken op een trap Trapgat steiger 185/190 compleet. Werken op een trap Trapgat steiger 185/190 compleet. BIG-1/ASC introduceert de deilige oplossing voor het werken in trapgaten en op berschillende trapopgangen.
Trapsteiger.
Uiterst snelle montage! De trapsteiger wordt geleverd als complete set, voor gebruik in alle mogelijke opstellingen. De trapgat steiger kan in de hoogte verhoogd worden met standaard elementen, breedte 75cm. Voldoet aan de volgende Europese normen EN 1004, NEN 2484.
Plateautrap Ladders / Trappen Steigers Trappen.
Voor de verbouwing van uw keuken, onvoorziene omstandigheden, topdrukte of evenementen, de mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur van Boels bieden altijd passende alternatieven voor vervangende of aanvullende keukencapaciteit. Naar de website. Door intensieve samenwerking met diverse bouwmarktpartners in Europa stelt Boels ook de particuliere markt in staat gebruik te maken van tijdelijke professionele oplossingen. Het DIY assortiment bestaat voornamelijk uit kleine machines en gereedschappen die door de consument te gebruiken zijn. Naar de website. Kies uw taal.: Kies uw land.: Grond, Weg Waterbouw. Schrank / Rupsladers. Aanbouwdelen schrank / rupsladers. Grondboren / Omheining. Zagen / Snoeien. Splijten / Zagen. Bladblazen / vegen. Kraag / Klemboutmachines. Boor / Schroefmachines. Werken op hoogte. Ladders / Trappen. Bak / Plateauaanhangwagens. Heftrucks ruw terrein diesel. Pallettrucks / wagens. Klemmen / Tangen. Minikranen / Kranen. Machineheffers / Rolwagens. Licht / Watervoorziening. Ondersteunings / Bekistingsmaterieel. Steiger / Metselmaterieel.
Trapsteiger LOBO Al Verhuur.
Recent Bekeken Producten. Alu Aanhangerkraan Böcker AHK30/400 vanaf 25000., Nokhaak met ladder vanaf 2000., Receptietafelrok klassiek ecru 1100., Eénpersoons rolsteiger Mi-Tower vanaf 4000., Word jij onze nieuwste aanwinst? Laat een reactie achter. Afwasservice voor borden, bestek en glazen. Bescherm uw ondergrond.

Contacteer ons