Op zoek naar steiger voor trapgat?

 
steiger voor trapgat
 
Klussen op moeilijk bereikbare plaatsen Gereedschap en materiaal Livios.
Zo kan je een verfroller bevestigen op een telescopische steel om dat hoge plafond toch vlot te kunnen schilderen of om zonder rugpijn de keldervloer een andere kleur te geven. Ook voor tuinkarweien zijn er interessante oplossingen om veilig op grote hoogte te kunnen werken of om zonder gevaar voor lijf en leden een vijverplant die zich net middenin de vijver bevindt te kunnen bijknippen. Het principe werkt als volgt: je hebt een snoeischaar waarbij een touw is bevestigd aan een van de handvaten. Behalve door de handvaten samen te knijpen, kan je de schaar ook bedienen door aan het touw te trekken. Als je de bijhorende telescoopsteel monteert op de snoeischaar kan je met behulp van het touw de snoeischaar gebruiken die meer dan 2 meter boven je hoofd hangt. Niet alle klussen kan je zomaar van op afstand uitvoeren. Vaak zal het toch makkelijker zijn een ladder of een steiger te gebruiken.
Plateautrap Ladders / Trappen Steigers Trappen.
Steiger / Metselmaterieel. Personen / Goederenliften. Robotic Total Stations. Energie, Lucht Water. Slangen / Randapparatuur. Verwarming CO2 neutraal. Mobiele boilers / cv ketels. Ventilatie / Afzuiging. Luchtreiniging / stofbeheersing. Zagen / Slijpen. Asfalt / Betonzagen. Tafel / Tegelzagen. Mengen / Mixen. Schaven / Frezen. Uw reservering 0. Bel 070-23 23 24 030, p.m. Wat wilt u huren? Grond, Weg Waterbouw. Werken op hoogte. Energie, Lucht Water. Grond, Weg Waterbouw. Werken op hoogte. Energie, Lucht Water. Steigers Trappen Ladders / Trappen. Ladders / Trappen. Snel en veilig werken met onze stabiele plateautrappen. Geschikt voor het uitvoeren van inspectie, decoratie, installatie en onderhoudswerkzaamheden.
Trapsteiger LOBO Al Verhuur.
Recent Bekeken Producten. Betonschuurmachine vanaf 4000., EĆ©npersoonslift hoogwerker 95, m Genie AWP 25 vanaf 10500., Aanhangwagen 3 meter met huif vanaf 4200., Word jij onze nieuwste aanwinst? Laat een reactie achter. Afwasservice voor borden, bestek en glazen. Bescherm uw ondergrond.
Werken op een trap Trapgat steiger 185/190 compleet TRAPPEN STEIGER Altus Verkoop Ladders, Rolsteigers en Hangbruggen.
PBM / VEILIG. u bevindt zich hier: DAKLADDER DAKSTEIGERS TRAPPEN STEIGER Werken op een trap Trapgat steiger 185/190 compleet. Werken op een trap Trapgat steiger 185/190 compleet. BIG-1/ASC introduceert de deilige oplossing voor het werken in trapgaten en op berschillende trapopgangen.
Trapsteiger.
Uiterst snelle montage! De trapsteiger wordt geleverd als complete set, voor gebruik in alle mogelijke opstellingen. De trapgat steiger kan in de hoogte verhoogd worden met standaard elementen, breedte 75cm. Voldoet aan de volgende Europese normen EN 1004, NEN 2484.
Custers Trapsteiger.
De Custers Trapsteiger zorgt voor een stevige basis waarop zelfs 2 meter extra werkhoogte probleemloos opgebouwd kan worden. Terwijl de steiger op de trap staat, kan er eenvoudig naar boven en beneden gelopen worden via het grote luik. Stabiliteit wordt verkregen door een speciale muursteun waarmee de steiger in het trapgat vastgezet wordt.

Contacteer ons