Zoeken naar altrex professional steiger

 
altrex professional steiger
 
bol.com Altrex Taurus Trap Enkel oploopbaar 6 treden.
Altrex biedt de keus uit een breed assortiment klimoplossingen. Al meer dan 60 jaar staat Altrex garant voor veiligheid en innovatie. Met producten die ontwikkeld zijn vanuit de gebruiker die veilig op hoogte moet kunnen werken. Of het nu gaat om een ladder, trap of steiger: Altrex biedt de keus uit een breed assortiment klimoplossingen.
bol.com Altrex Professional artikelen kopen? Kijk snel!
Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door: MaQui België. Altrex Taurus Trap Enkel oploopbaar 6 treden. De Taurus trap is absoluut dé toptrap binnen het Altrex Professional assortiment. Aan alle details is gedacht.
Altrex Stellingen 2dehands.be.
3 Schuine steunen voor ALTREX stelling 245. 3 schuine steunen voor ALTREX 245 steiger lengte 280cm zie foto's' Er staan er maar 2 op de foto's' maar de derde is van het zelfde type en. 3 juli 2018 2028: Maldegem.
X-PRO X-PRO PROFESSIONEEL Altus Verkoop Ladders, Rolsteigers en Hangbruggen.
Dan biedt de nieuwe Altrex X-Pro een ideale oplossing. De X-Pro is een unieke combi van trap en werkbank! Door deze multifunctionele trap uit te klappen en de unieke beugel uit te vouwen ontstaat een werkbank, zowel staand als liggend. Dankzij de V-vorm van de houders ontstaat een ideale zaagbok. Hét werkmaatje voor iedere professional.

Contacteer ons