Zoeken naar een steiger

 
een steiger
 
Veilig werken op een steiger Veiligheid Livios.
Positioneer de steiger op een vlakke, draagkrachtige ondergrond. Leg bij een zachte ondergrond planken onder de poten van de steiger om de druk te verdelen, zodat de steiger niet in de grond zakt. Zorg dat je steigers met wieltjes zo verankert, dat de steiger geen kant meer op kan.
Veilig werken met steigers Arbeidsveiligheid.net.
het verwijderen van de schoren door gebruikers waardoor de steiger onveilig wordt.; overbelasting van een steiger doordat er te veel personen of materiaal op een bepaalde oppervlakte aanwezig zijn. In veel gevallen bleken de punten waar de bouwlift op een steiger aansluit bijzonder onveilig.
Huur steiger? Bij Altrad Benelux kan u een steiger huren.
Met Altrad Benelux heeft u de ideale partner in huis. Door de jarenlange ervaring op gebied van steigers kunnen wij u steeds een optimale service garanderen. Huur een steiger voordelen.: Steeds de nodige technische ondersteuning. Transporten met een stipte levering.
Terrassteiger bouwen water Zelf aanlegsteiger van hout plaa.
Het bouwen van een terras aan het water of aanlegsteiger gebeurt boven het water. Dat maakt van de aanleg van een steiger aan het water een speciale, maar wel heel toffe klus. In onderstaand stappenplan gaan we dieper in op de werkzaamheden en geven we handige bouwtips.
Werken op hoogte: verplichtingen bij het gebruik van vaste stellingen of steigers ADMB.
een montage, ombouw en demontageschema van de steiger, opgesteld door de fabrikant of door de aangestelde bevoegde persoon die verantwoordelijk is voor de toepassing van de veiligheidsmaatregelen bij veranderende weersomstandigheden.; het aanpassen van een montage, demontage en ombouwschema van een steiger kan/mag enkel door de aangestelde bevoegde.
Wat is een steiger? TechnischWerken.
Als een steiger gecontroleerd is geweest is dit ook vermeld op de steigerkaart. Als er schade aan een steiger is veroorzaakt waardoor bijvoorbeeld een plank is gebroken of verwijderd dan is de steiger onveilig en moet men de steiger verlaten.
Steiger Wikipedia.
steiger haven, een steiger in het water in een haven, om een boot aan te meren.; bouwsteiger, een tijdelijke verhoging om op te werken.; De Steiger, een behandelcentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis te Dordrecht.; Steiger tractormerk, een Amerikaans tractormerk.;
Berekeningsnota steigers Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
Indien de werkgever die een welbepaalde steiger monteert, demonteert of ombouwt beroep doet op normen, algemeen erkende codes van goede praktijk of handelt volgens regels van de kunst, zal hij door de verwijzing naar de conformiteit, kunnen genieten van de geloofwaardigheid die volgt uit de toepassing van een dergelijke code.

Contacteer ons