Op zoek naar een steiger?

 
een steiger
 
Steiger 14 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.woorden.org/woord/steiger.: haven Een steiger in een haven wordt gebruikt om schepen aan af te meren. Deze schepen moeten met hun voor of achterschip afmeren of langzij tegen de steiger liggen. De steiger kan van hout, beton of metaal zijn.
Veilig werken op een steiger Veiligheid Livios.
Positioneer de steiger op een vlakke, draagkrachtige ondergrond. Leg bij een zachte ondergrond planken onder de poten van de steiger om de druk te verdelen, zodat de steiger niet in de grond zakt. Zorg dat je steigers met wieltjes zo verankert, dat de steiger geen kant meer op kan.
Een steiger of stelling huren? Algemene Steiger Verhuur.
Algemene Steiger Verhuur hanteert een laagste prijsgarantie. Dit wil concreet zeggen, dat wanneer u een offerte ontvangt voor een gelijkaardige stelling, met inbegrip van een vergelijkbare kwaliteit inzake veiligheid, materiaal en wettelijke verplichtingen, wij zonder probleem onze prijs meteen verlagen tot een prijs die beduidend lager is.
Veilig werken met steigers Arbeidsveiligheid.net.
het verwijderen van de schoren door gebruikers waardoor de steiger onveilig wordt.; overbelasting van een steiger doordat er te veel personen of materiaal op een bepaalde oppervlakte aanwezig zijn. In veel gevallen bleken de punten waar de bouwlift op een steiger aansluit bijzonder onveilig.
Wat is een steiger? TechnischWerken.
Als een steiger gecontroleerd is geweest is dit ook vermeld op de steigerkaart. Als er schade aan een steiger is veroorzaakt waardoor bijvoorbeeld een plank is gebroken of verwijderd dan is de steiger onveilig en moet men de steiger verlaten.
Hoe bouw je je steiger op? Coolblue alles voor een glimlach.
Tot en met windkracht 6 werk je veilig op een steiger. Vanaf windkracht 6 ben je verplicht de steiger af te breken of te verankeren met een verankeringsbuis. Als je windvangers, zoals een zeil of doek, aan de steiger bevestigd hebt, veranker de steiger dan altijd aan de gevel.
Bouwsteiger Wikipedia.
Een bouwsteiger is een tijdelijke constructie opgebouwd uit steigerpijpen en planken om het mogelijk te maken te bouwen of onderhoud te plegen op plaatsen die vanaf de grond niet bereikbaar zijn. In de regel wordt een steiger voor een bouwwerk geplaatst, de steiger groeit mee naarmate het gebouw hoger wordt.
Steiger Wikipedia.
steiger haven, een steiger in het water in een haven, om een boot aan te meren.; bouwsteiger, een tijdelijke verhoging om op te werken.; De Steiger, een behandelcentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis te Dordrecht.; Steiger tractormerk, een Amerikaans tractormerk.;
Terrassteiger bouwen water Zelf aanlegsteiger van hout plaa.
Het bouwen van een terras aan het water of aanlegsteiger gebeurt boven het water. Dat maakt van de aanleg van een steiger aan het water een speciale, maar wel heel toffe klus. In onderstaand stappenplan gaan we dieper in op de werkzaamheden en geven we handige bouwtips.

Contacteer ons