Resultaten voor het steiger rotterdam

 
het steiger rotterdam
 
Boeddhistische agenda locaties Het Steiger Rotterdam Boeddhistisch Dagblad.
Het Steiger Rotterdam. door Agenda op 11 januari 2017. Kaart wordt geladen. Het Steiger Rotterdam 1e Nieuwstraathof 2 Rotterdam Evenementen. Adres 1e Nieuwstraathof 2 3011 GG Rotterdam Nederland. Het Steiger, 1e Nieuwstraathof 2, 3011 GG Rotterdam. Geen evenementen op deze locatie.
City kerk Het Steiger Rotterdam Vieringen en gebeden Vieringen en gebeden.
Kerk in Rotterdam centrum. Voorgangers en theologen. Bestuur en beheer. Vieringen en gebeden. HHang / N Nieuwstraathof. Viering zie Agenda. Koorgebed niet op feestdagen. Viering zie Agenda. Koorgebed niet op feestdagen. Taiz├ęgebed in de Paradijskerk. Rozenkransgebed in de Mariakapel. Viering zie Agenda. Klik hieronder op de viering of het gebed van uw keuze voor meer informatie.
City kerk Het Steiger Rotterdam Secretariaat van Het Steiger.
Kerk in Rotterdam centrum. Voorgangers en theologen. Bestuur en beheer. Secretariaat van Het Steiger. Met alle vragen kunt u terecht bij het secretariaat van Het Steiger. U kunt hier bijvoorbeeld een pastoraal gesprek aanvragen. Of meer informatie over het huren van de kerk of over trouwen krijgen.
Citykerk Het Steiger / De Kloostertuin Uitagenda Rotterdam.
Bedoel je soms. Home Locaties Citykerk Het Steiger / De Kloostertuin. Citykerk Het Steiger / De Kloostertuin. voeg toe als favoriet. facebook twitter mail whatsapp. 3011 GG ROTTERDAM. Wil je je favorieten opslaan? Log dan in met Facebook. 3011 GG ROTTERDAM.
Het Steiger Wikipedia.
Officieel is de kerk gewijd aan Dominicus en het klooster aan Petrus van Verona. Vanwege de ligging van kerk en klooster aan de Steigersgracht is het beter bekend als de Steigerkerk, de Steigersekerk, Citykerk Het Steiger of kortweg Het Steiger. De geschiedenis van de dominicanen in Rotterdam gaat terug tot de vijftiende eeuw.
Gezicht op het Steiger in Rotterdam, attributed to, c. 1860 c. 1900 Rijksmuseum.
Gezicht op de Spaansekade in Rotterdam. Gezicht op de Schiekade in Rotterdam met brug en molen. Gezicht op bedrijfsverzamelgebouw Plan-C te Rotterdam. Gezicht op de Coolvest te Rotterdam met in het midden windmolen De. Gezicht op het Steiger in Rotterdam.
City kerk Het Steiger Rotterdam Route.
Kerk in Rotterdam centrum. Voorgangers en theologen. Bestuur en beheer. Metro Erasmuslijn, halte Beurs. Metro Calandlijn, halte Beurs of Blaak. Tram lijn 21, halte Keizerstraat. Bus lijn 32, halte Station Blaak. Loop u vanaf alle haltes via de Blaak naar de Keizerstraat. Vanaf de Keizerstraat zijn de ingangen Nieuwstraathof en Hang bereikbaar. Komend vanaf de Blaak kunt u via de Keizerstraat in de Nieuwstraat of op het Hang betaald parkeren.U kunt hier alleen kentekenparkeren of 06-parkeren.
City kerk Het Steiger Rotterdam.
Aan de enige gracht van Rotterdam, tussen de kantoren aan de Blaak en de winkels in de Hoogstraat, staat Het Steiger, sinds 16 april 2016 Rijksmonument, open voor bezinning, ontmoeting, een kaarsje opsteken, vieringen en activiteiten; welkom! Wandeling Dominicanen van Nijmegen naar Rotterdam.
Geheugen van Nederland.

Contacteer ons