Meer resultaten voor het steiger rotterdam

 
het steiger rotterdam
 
City kerk Het Steiger Rotterdam Rozenkransgebed.
De 15 Staties. Verhuur van ruimtes. Kerk in Rotterdam centrum. Voorgangers en theologen. Bestuur en beheer. We bidden in de Mariakapel gezamenlijk het rozenhoedje. Wanneer: Zaterdag 11.30 uur Waar. Locatie: Het Steiger ingang Hang. Straat: Hang 18. Postcode: 3011 GG.
City kerk Het Steiger Rotterdam Route.
Kerk in Rotterdam centrum. Voorgangers en theologen. Bestuur en beheer. Metro Erasmuslijn, halte Beurs. Metro Calandlijn, halte Beurs of Blaak. Tram lijn 21, halte Keizerstraat. Bus lijn 32, halte Station Blaak. Loop u vanaf alle haltes via de Blaak naar de Keizerstraat. Vanaf de Keizerstraat zijn de ingangen Nieuwstraathof en Hang bereikbaar. Komend vanaf de Blaak kunt u via de Keizerstraat in de Nieuwstraat of op het Hang betaald parkeren.U kunt hier alleen kentekenparkeren of 06-parkeren.
City kerk Het Steiger Rotterdam Vieringen en gebeden Vieringen en gebeden.
Kerk in Rotterdam centrum. Voorgangers en theologen. Bestuur en beheer. Vieringen en gebeden. HHang / N Nieuwstraathof. Viering zie Agenda. Koorgebed niet op feestdagen. Koorgebed niet op feestdagen. Taiz├ęgebed in de Paradijskerk. Rozenkransgebed in de Mariakapel. Viering zie Agenda. Klik hieronder op de viering of het gebed van uw keuze voor meer informatie.
City kerk Het Steiger Rotterdam Adressen.
3011 GG Rotterdam. 3011 GG Rotterdam. Open: dagelijks van 10.00 18.00 uur. De ingang aan het Hang heeft een rolstoelopgang aan de linkerzijde van de trappen. We adviseren u om voor deze ingang een loper mee te nemen voor een extra duwtje bij de opgang en de drempels van 1 cm.
City kerk Het Steiger Rotterdam Secretariaat van Het Steiger.
Kerk in Rotterdam centrum. Voorgangers en theologen. Bestuur en beheer. Secretariaat van Het Steiger. Met alle vragen kunt u terecht bij het secretariaat van Het Steiger. U kunt hier bijvoorbeeld een pastoraal gesprek aanvragen. Of meer informatie over het huren van de kerk of over trouwen krijgen.
City kerk Het Steiger Rotterdam Ondersteuning.
Deze is aan te vragen via het secretariaat van Het Steiger. Meer informatie en aanvragen. Secretariaat van Het Steiger. 010 414 78 51. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 1e Nieuwstraathof 2. 3011 GN Rotterdam.
City kerk Het Steiger Rotterdam.
Aan de enige gracht van Rotterdam, tussen de kantoren aan de Blaak en de winkels in de Hoogstraat, staat Het Steiger, sinds 16 april 2016 Rijksmonument, open voor bezinning, ontmoeting, een kaarsje opsteken, vieringen en activiteiten; welkom! Deze stad Gods: afscheid van Rotterdam.
Het Steiger Wikipedia.
Officieel is de kerk gewijd aan Dominicus en het klooster aan Petrus van Verona. Vanwege de ligging van kerk en klooster aan de Steigersgracht is het beter bekend als de Steigerkerk, de Steigersekerk, Citykerk Het Steiger of kortweg Het Steiger. De geschiedenis van de dominicanen in Rotterdam gaat terug tot de vijftiende eeuw.
St Dominicuskerk Het Steiger kerk.
Nieuwbouw Architectuur Rotterdam. Home Gebouwen Religieuze gebouwen Sint Dominicuskerk Het Steiger kerk Citykerk Rotterdam. Sint Dominicuskerk Het Steiger kerk Citykerk Rotterdam. 25 juli 2013. Sint Dominicuskerk Het Steiger kerk. De Sint Domincuskerk Het Steiger kerk ligt aan de Hang in het centrum van Rotterdam.

Contacteer ons