Resultaten voor stijger of steiger

 
stijger of steiger
 
steiger of stijger Archives creatiefschrijven.net.
Ooit las ik in een advertentie dat een huis een stijger had. Nu vroeg ik me gelijk af wat er in dat huis dan steeg. Hopelijk is dit een stijger nog een daler. Creatief schrijven goed taalgebruik, steiger, steiger of stijger, stijger, taalfouten Reageer op dit artikel.
steiger WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Jump to search. Niet te verwarren met: stijger. 1.3 Woordherkomst en opbouw. 1.4 Zelfstandig naamwoord. 1.4.2 Afgeleide begrippen. 1.4.3 Verwante begrippen. 1.4.4 Uitdrukkingen en gezegden. 1.5 Meer informatie. Geluid: steiger hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. In de betekenis van aanlegplaats, stelling voor het eerst aangetroffen in het jaar 1270 1.
steiger Nederlands woordenboek Woorden.org.
als het huis volbouwd is breekt men de steiger s af als het doel bereikt is, vergeet men de helpers. Naar de spreekwoorden. 11 definities op Encyclo. Bouwstelling, stellage voor een werk in aanbouw geplaatst naar gelang dit hoger wordt opgetrokken of wordt gerepareerd.
stijger WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Jump to search. Niet te verwarren met: steiger. 1.3 Woordherkomst en opbouw. 1.4 Zelfstandig naamwoord. Geluid: stijger hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Naamwoord van handeling van stijgen met het achtervoegsel er. iemand die vooruitgaat op de maatschappelijke ladder.
Spelling VRT-Taalnet.
Een steiger is een houten of metalen constructie. Een stijger staat tegenover een daler. Meervoud: stellages Samenstellingen met stellage worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Meervoud: stents In samenstellingen: hartstent stentimplantatie. Meervoud: steppen steppes Samenstellingen met steppe worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen.
AKIRA TRANSLATIONS Taaldrop.
De grootste stijger bij de kleine bedrijven is een onderneming die steigers en bruggen fabriceert. Steiger en stijger kunnen allebei, maar betekenen iets anders. Een steiger is een stellage, een stijger is iets dat of iemand die stijgt. 14.107 personen hebben tot nu toe deze Taaldrop opgelost.

Contacteer ons