Zoeken naar steiger huren groningen

 
steiger huren groningen
 
Rolsteiger huren Ga veilig te werk met onze steigers.
Steiger / Metselmaterieel. Personen / Goederenliften. Robotic Total Stations. Energie, Lucht Water. Slangen / Randapparatuur. Verwarming CO2 neutraal. Mobiele boilers / cv ketels. Ventilatie / Afzuiging. Luchtreiniging / stofbeheersing. Zagen / Slijpen. Asfalt / Betonzagen. Tafel / Tegelzagen. Mengen / Mixen. Schaven / Frezen. Uw reservering 0. Bel 0900-0551 lokaal tarief. Wat wilt u huren?
Bo-rent.
Een stage is een tussenstuk groot plateau dat 2 steigers met elkaar verbindt. Kunnen jullie ook de steiger op en afbouwen? Het opbouwen en afbouwen van een steiger wordt alleen in overleg met het filiaal gedaan. Dit zit niet bij de huur inbegrepen.
Rolsteiger huren Regio Groningen? Beste prijs snelste service Rolsteigerverhuur.net.
Snelle levering van de rolsteiger binnen 3 dagen is de steiger ook weer opgehaald. Anoniem Lees meer. Veel gestelde vragen. Rolsteiger huren Bestellen regio Groningen. Goed bereikbare klantenservice. Online of telefonisch uw rolsteiger bestellen. Mogelijkheid tot afhalen in uw regio.
Gjaltema Groep Steigerbouw, Hoogwerkers en Materieelverhuur.
Ruim 200 professionals staan voor u klaar! De Gjaltema Groep omvat meerdere bedrijven en vestigingen in Nederland en Duitsland en is werkzaam op de Noord-Europese markt. Opdrachtgevers kiezen al 40 jaar voor kennis, ervaring en maatwerk. Investeren in duurzame relaties.
Aluminium steigers, rolsteigers, hoogwerkers huren, Groningen, Hoogezand Sappemeer: Marco Verhuur.
Veilig en betrouwbaarheid. Op al onze transacties zijn van toepassing onze Algemene Voorwaarden, zoals deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen, onder nummer 02333648, d.d. Deze worden op verzoek kosteloos toegezonden. Alle prijzen zijn in Euros excl.

Opbouwen van een rolsteiger behoort tot de mogelijkheden. Maandag t/m vrijdag 07.30 17.30 uur. Vakantie: Gesloten van 25 Augustus tot en met 2 September. 9723 CA Groningen 06-18653675. Bekijk ook onze facebook pagina. Service en Kwaliteit staan bij ons voorop. Steiger-rent Rouaanstraat 5 9723CA Groningen Algemene voorwaarden.
Klijnstra Steigerbouw BV.
U huurt bij ons een goedgekeurde steiger en klimmateriaal, die gemonteerd wordt volgens norm richtlijn steigers en door gecertificeerd en vakbekwaam personeel. Steigerbouw op hoog niveau! Klijnstra Steigerbouw is een jong en modern bedrijf dat zich gedurende de jaren heeft gespecialiseerd heeft in het monteren, demonteren en verhuren van alle mogelijke steigers. Klijnstra Steigerbouw heeft inmiddels vele steigers gebouwd. Om u een overzicht te geven wie tot onze tevreden klanten behoren, hebben wij hier een lijst met referenties. Ervaar kwalitatief steigerbouw en verhuur van Klijnstra! Onze ervaren medewerkers werken uitsluitend volgens de richtlijnen van het iso9002 en vca-certificeringstraject. Wij zijn een bedrijf dat zich gedurende de jaren heeft gespecialiseerd in het monteren, demonteren en verhuren van stijgers. Voor elke situatie hebben wij materiaal dat word gekeurd en vrijgegeven. Lees hier meer over het huren van klimmateriaal.

Contacteer ons