Resultaten voor steiger met aanhanger tweedehands

 
steiger met aanhanger tweedehands
 
Rolsteiger aanhanger kopen SLS.
Klik en bestel. Steiger Ladderspecialist, Rolsteiger Aanhangers. Een Aluminium Rolsteiger aanhanger of onderdelen koop je gemakkelijk bij ons online in de webshop. Wij zijn totaal leverancier van Rolsteiger aanhangers, maar natuurlijk ook van alle onderdelen en hulpmiddelen zoals een Rolsteiger aanhanger bok, disselsloten, Rolsteigeraanhanger met Aluminium rolsteigers, reserve wielen, spanbanden.
Altrex steiger Aanhangwagens 2dehands.be.
Ophalen 1 Ophalen 1. Toon Zoekertjes 1. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? online veiling Steiger aanhanger altrex, skyworks. Openbare veiling van diverse goederen w.o. Rolsteigers AltrexWienese, en Skywork op aanhanger, gereedschap, dubbele uitschuifladder, auto VW C.
Afsluitbare steigeraanhanger X Carrier 250.
Door de afsluitbaarheid is de eigenaar bovendien verzekerd van een maximale bescherming van de wielen, stabilisators, frames, schoren en platforms. Met een standaard rijbewijs B mag u deze ongeremde aanhangwagen voorttrekken achter elk type wagen. Het gewicht van de aanhanger incl.
Afsluitbare steigeraanhanger voor rolsteigers Te koop Tweedehands.nl.
Nieuw van ASC, de afsluitbare steigeraanhanger. Om 16 meter rolsteiger eenvoudig en veilig te kunnen vervoeren, heeft ASC Group haar programma uitgebreid met een afsluitbare aanhanger. Hiermee heeft de eigenaar altijd zijn materiaal bij de hand en kan precies datgene van de wagen afhalen wat hij bij een specifieke klant nodig heeft.
Steiger Aanhangwagen Steiger Aanhanger Steiger Trailer.
Dichte multiplexvloer met anti-sliplaag. 4 Steigerrekken om verdeeld een steiger in te leggen. 4 Insteekkokers voor wielen. Plateau is op te stapelen op de vloer. Steiger is op voorste steigerrek vast te klikken op ronde buis. Ongeremd met een 1050 kg.
Rolsteiger aanhanger met rolsteiger 82, topaanbieding www.steigervoorweinig.nl.
De Saris Dv75 McAlu is een lichte, robuuste en van hoogwaardig aluminium vervaardigde steiger aanhanger. De aanhanger met uitstekende gebruikskwaliteit is geheel vernieuwd, de bakmaat is net iets groter, de dissel is aangepast en de zij borden zijn veranderd. Een esthetisch prachtige aanhanger!
Vind steiger aanhanger in Steigers op Marktplaats.nl.
Nieuwe steiger aanhanger. Te koop hagel nieuwe steiger aanhanger foto1 fabrieks aanhanger geintregeerde verlichtingsbalk 13 politie st lekker achteruitrij lamp mist achter licht neus wiel geheel gegalfiniseerd 13 inch wielen kunststof spatborden 4 euro kokers complete aanhanger gegraveerd chassis nummer met meegeleverde eigendom.
Steiger aanhangwagen? Voordelig bij KONAG!
De steiger transport aanhanger is speciaal gebouwd in overleg. Het huidige aanbod in aanhangwagens voldeed niet aan de klantspecifieke wens waarna Konag deze aanhangwagen heeft gebouwd, ook prijstechnisch is dit goedkoper gebleken. Het gewicht voor deze steigeraanhangwagen is belangrijk. Daarom is gekozen voor een sterke toch lichte constructiemethode. Deze aanhangwagen is voorzien van.: Zwaar chassis met vak-constructie en liggerbalken.

Contacteer ons